Kategoriat
Uutiset

Ropecon-huutokauppa on tulossa

Homesteadersin huutokauppa käynnissä
Huutokauppaa Homesteadersin tapaan

Pistäkääpä muistiin: Lautapeliopas järjestää tänäkin vuonna huutokaupan ennen Ropeconia. Huutokauppa käydään netissä, mutta kaupat hoidetaan kasvotusten Ropeconissa. Näin säästetään merkittävä summa postikuluja ja kaupankäynnin rehellisyydestä ei tarvitse murehtia.

Huutokauppa järjestetään hieman ennen Ropeconia. Pelien ilmoittaminen huutokauppaan alkaa maanantaina 16.7.2012, huutokauppaaminen alkaa luultavasti torstaina ja huutokauppa päättyy sunnuntai-iltana 22.7.2012 noin kahdeksan aikaan.

Tässä vaiheessa oikea toimenpide on siis käydä pelikokoelmaansa läpi sillä silmällä, mistä olisi mahdollisesti halukas luopumaan.

Ostajille tiedoksi, että jatkossa käytössä on huutoautomaatti, eli huutokauppaan voi tehdä vähän korkeamman tarjouksen kerralla ja automaatti osaa korottaa tarjousta minimitarjouksen verran tarpeen mukaan. Kohteen voittaa se, joka tarjosi eniten ja aikaisimmin ja voittaja maksaa vain sen verran, kuin kohteen voittamiseen oikeasti tarvitaan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *