Kategoriat
Uutiset

Suomalainen Kyoto Protocol Kickstartersissa

Kyoto Protocolin kansiSuomalainen lautapelijulkaisija Roll D6 käynnisti toisen Kickstarter-kampanjansa yhteistyössä amerikkalaisen GameSaluten kanssa. Kampanjan pelinä on Petri Savolan suunnittelema saastutusteemainen Kyoto Protocol, kevyt korttipeli energiantuotannosta ja saasteista 3–7 pelaajalle, kestoltaan noin 45 minuuttia.

Kyoto Protocol on Roll D6:n toinen Kickstarter-kampanja. Aikaisemmin joukkorahoituksen on onnistuneesti kerännyt Troll Hunt -peli, joka joukkorahoitettiin 17.4.2014.

Roll D6 haluaa jatkaa kansainvälistä linjaa Kyoto Protocolin kohdalla. Rahoituskampanja on käynnissä 3.6.–3.7.2014. Peli on rahoitettu, jos se kerää vähintään 2000 dollaria (tällä hetkellä rahoitusta on koossa noin $750, joten kampanja näyttäisi onnistuvan). Jos rahoitus onnistuu, tilaajien pitäisi saada peli käsiinsä viimeistään maaliskuussa 2015.

Roll D6 Oy:n kumppani julkaisussa, amerikkalainen GameSalute, hoitaa monia käytännön järjestelyjä pelien käsittelyn ja postituksen suhteen. Tästä syystä suomalaisilla ei ole mitään erityisasemaa pelin jakelussa, vaan suomalaiset maksavat samat postikulut kuin muutkin eurooppalaiset. Yksi peli kotiintoimitettuna maksaa $38 eli noin 28 euroa.

Lue pelistä lisää Petri Savolan suunnittelijan näkökulma -jutusta.

Kickstarter-kampanja.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *