Kategoriat
Uutiset

Suomi-kartta Power Gridiin

Power Grid: Pohjoismaat ja Britannian kansiLautapelit.fi on julkaissut ensimmäisen lisäkarttapakkauksen Power Gridiin. Power Grid: Pohjoismaat ja Britannia sisältää kaksi karttaa eli nimensä mukaisesti Pohjoismaat ja Britannian.

Pohjoismaiden kartalla mukana ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Baltian maat. Pohjoismaiden kartalla mukaan tulevat maat vaikuttavat ratkaisevasti siihen, millaisia voimaloita pelissä on mukana. Lisäksi pelaajat, joilla on kaupunkeja ainoastaan Tanskassa ja Norjassa eivät saa ostaa ydinvoimaloita.

Britannian kartalla pelaajat rakentavat erillisiä verkostoja Irlannin ja Iso-Britannian puolelle. Jos on aloittanut yhdellä saarella verkoston, toisellekin voi rakentaa, mutta aloittamisesta menee 20 rahan aloitusmaksu. Ydinvoimaa ei saa käyttää Irlannissa.

Lisäosan mukaan saa Lautapelit.fi:stä uuden Teollisuusvakoilu-promokortin ilmaiseksi. Vakoilukortilla voi kuikuilla, mitä voimalapakan päältä on tulossa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *