Kategoriat
Uutiset

Tichun SM-turnauksen tulokset

Tichun SM-turnaus vuosimallia 2010 on pelattu. Sunnuntaina 30.5.2010 mitelty ottelu veti puoleensa viisi paria, jotka taistelivat mestaruudesta neljän kierroksen ajan, yli kymmenen tuntia. Turnauksen tulokset näyttävät tältä:

  1. Johanna Pikkarainen ja Anne Tuomisto: 4 voittoa
  2. Janne Koskinen ja Johannes Rimpiläinen: 2 voittoa
  3. Mikko Mustonen ja Tapio Pilli: 2 voittoa
  4. Antti Koskinen ja Saku Sairanen: 1 voitto
  5. Sonja Tolvanen ja Hannu Sinisalo: 1 voitto

Surkein mielin toteamme Lautapelioppaan toimituksen edustajien hyytyneen armotta viimeisille sijoille. Voittajista ei ollut tällä kertaa epäselvyyttä, kun Johanna ja Anne voittivat kaikki ottelunsa. Kakkossija ratkesi keskinäisen ottelun perusteella, eli Janne ja Johannes voittivat Mikon ja Tapion ja varmistivat siten kakkossijansa.

Onnittelut voittajille!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Tichun SM-turnauksen tulokset”

Onnea Johannalle ja Annelle! Helpolla ei turnausvoitto takuulla irronnut, mutta ehdottomasti ansaittu se oli. Kaikille pelipareille osui hyvin tiukkoja matseja, jotka ratkesivat vasta vihonviimeiseen Grande Tichuun ja toisaalta kaikkien kohdalle osui melkoisia teurastuspelejäkin — suuntaan tai toiseen. Peliseura oli mukavaa ja kaikki viihtyivät. Kiitokset kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *