Kategoriat
Säännöt

Toscana

Toscana-lautapelin suunnittelija Paul Laane toimitti Lautapelioppaalle ystävällisesti Toscanan säännöt sekä suomeksi että englanniksi. Competon myöhemmin tänä vuonna julkaisema Toscana on viininviljelypeli, jossa pelaajat kasvattavat erilaista viiniä ja yrittävät vaurastua kauppaamalla viiniä markkinoilla, joiden hinnat elävät pelin aikana ja pelaajien vaikutuksesta. Pelaajien on lobattava eri viinilajien puolesta ja vaikutettava viinikerhon maistelijoiden mieltymyksiin, sillä ne sanelevat viinien hinnat.

Toscanan suomenkieliset säännöt, Toscanan englanninkieliset säännöt. Kumpikin on noin kaksimegainen PDF-tiedosto.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *