Kategoriat
Uutiset

Toscanan arvosteluja podcasteissa

ToscanaPaul Laanen suunnittelema Toscana-viinipeli on saanut näkyvyyttä ulkomaan lautapelimedioissa.

The Dice Tower käsitteli peliä kahteenkin otteeseen, sekä podcastin jaksossa 186 että videoarvostelussa. Videoarvostelun näette alla. Valitettavasti Tom Vasel ei oikein lämmennyt Toscanalle, vaikka pelin ulkoasusta pitääkin. Vaselin mukaan Toscanasta puuttuu se koukku, joka erottaisi sen muista pörssipeleistä.

Myös Garrett’s Games and Geekiness -podcast käsitteli peliä jaksossa 235. Tässäkin arviossa pelin ulkoasu saa kehua ja kiitosta ja pelistäkin pidettiin. Doug ja Shelley Garrett kehuvat peliä ja suosittelevat sitä pörssipelien ystäville.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Toscanan arvosteluja podcasteissa”

Lisäisin vielä, että Dice Towerin Podcastissa toinen osapuoli, eli Eric Summerer taas piti Toscanasta, vertasi sitä Knizian Buy Low Sell High:in ja piti parempana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *