Kategoriat
Uutiset

Touko Tahkokallion haastattelu Kulttuuripeilissä

Lautapelisuunnittelija Touko Tahkokallio oli haastateltavana Ylen Kulttuuripeilissä. Jos lähetystä ei sattunut radiosta kuulemaan, sen voi käydä kuuntelemassa Yle Areenassa: Lautapelit pitävät pintansa. Juttu poistuu Yle Areenasta 16.12., joten käykäähän kuuntelemassa siihen mennessä. Lautapeliosuus alkaa noin 36 minuutin kohdalla.

Haastattelussa käsitellään aika perusjuttuja siitä, mitä lautapelit nykyään ovat, joten lautapeliharrastajalle juttu ei sinänsä ihmeitä tarjoa. Jos lautapelit ovat vieraampia, juttu on kuitenkin valaiseva, joten sitä voi kuuntelututtaa tutuilla, jotka eivät vielä uusien lautapelien ilosanomaa ymmärrä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *