Kategoriat
Uutiset

Uusi lista

Lautapelit.fi:n Toni Niittymäki huomasi, että Dominionilla on lähes sata arvostelua Lautapelioppaassa — 99 tätä kirjoittaessani. Dominion lähestyy ensimmäisenä pelinä sadan arvion virstanpylvästä, mikä on varsin hieno saavutus, etenkin kun kunnian olisi luullut menevän ennemmin Carcassonnelle.

Näiden sataa lähestyvien pelien lukemat ovat sikälikin kiinnostavia, että arvostelijoita on yhteensä noin 140 tällä hetkellä.

Tonin ideasta lisäsin listan Lautapelioppaan arvostelluimmista peleistä. Siinä on kaikki parhaat lautapelit -listan pelit järjestettynä arvioiden määrän mukaan. Mielenkiintoista katseltavaa sekin lista!

Otan muuten erityisen mielelläni vastaan arvosteluja listan kärkipäästä löytyvistä Lautapelioppaasta puuttuvista peleistä, siis sellaisista, joiden nimi ei ole linkki Lautapelioppaan arvosteluun.

Mitäs listaa tai vastaavaa seuraavaksi keksitään? Ideoita otetaan vastaan, parhaimmista (ja helpoimmista toteuttaa) voi tulla uusia ominaisuuksia Lautapelioppaaseen!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *