Kategoriat
Uutiset

Uusia lautapeliaiheisia nettisivuja avattu

Boardgame News hiipui vuoden 2010 lopulla teknisiin vaikeuksiin. Nyt Boardgame News on saanut ovensa avattua uudestaan, tällä kertaa BoardGameGeekin alaisuudessa nimellä BoardGameGeek News. Uutisotsikot löytyvät nyt BoardGameGeekin etusivulta. Uutiset saa tilattua RSS-syötteenä tai lisättyä BoardGameGeekin erittäin kätevään tilaussysteemiin.

Osa Boardgame Newsin kolumnisteista halusi vähän toisenlaista uutistoimintaa, jonka seurauksena syntyi blogi The Opinionated Gamers. Saittia pyörittää Dale Yu ja pitkältä avustajalistalta löytyy runsaasti tuttuja nimiä. Board2Pieces-sarjakuva jatkaa Opionionated Gamersin sivuilla, joten ainakin sitä kaivanneet laittanevat jutut tilaukseen.

BoardGameGeekin ylivalta ei miellytä kaikkia. Kilpailijaksi on perustettu Board Game Info, tällä hetkellä beta-vaiheessa oleva sivusto, joka tarjoaa vastaavaa tietokantaa, hieman erilaisilla painotuksilla. Saitilla on edessään runsaasti työtä, nykyisellään sivusto on todella sekavan näköinen, mutta on hyvä asia, että BoardGameGeek saa kilpailijoita. Board Game Infon avustajista löytyy niin ikään tuttuja nimiä: Scott Nicholson, Shannon Appelcline ja Matt Drake kirjoittavat Board Game Infoon.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *