Kategoriat
Säännöt

Here I Stand

Here I Stand -pelin kansikuvaHere I Stand on GMT Gamesin julkaisema ja Ed Beachin suunnittelema lautapeli 3-6 pelaajalle. Peli perustuu Euroopan sotilaallisiin, poliittisiin ja uskonnollisiin konflikteihin protestanttisen reformaation aikoihin vuosina 1517–1555. Kukin pelaaja ohjaa yhtä tai useampaa Eurooppaa tuohon aikaan hallinnutta valtakuntaa.

Pelin nimi — Tässä seison — on sitaatti pelin kuvaamaan aikakauteen oleellisesti kuuluvalta Martti Lutherilta — tosin ilmeisesti kyse on legendasta.

Suomennoksen on laatinut Markku Valtanen ja se on julkaistu suunnittelija Ed Beachin luvalla.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Here I Stand”

Tämä taitaa olla sääntöjen vanha versio. Uuden (v1.1) saa BGG:stä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *