Kategoriat
Uutiset

Uusi lisäosa Dominioniin: Elonkorjuu

Dominion: Elonkorjuu -kansikuvaDominioniin ilmestyy uusi lisäosa. Viides lisäosa on nimeltään Elonkorjuu, ja se ilmestyy huhti-toukokuussa.

Kyseessä on Alkemian tapainen pienempi paketti, josta löytyy 13 uutta Valtakuntakorttia sekä 5 uniikkia korttia, joiden merkitys selviää myöhemmin. Lisäosan perusteema on monipuolisuus. Uudet kortit palkitsevat erilaisista korteista joko pelissä, käsikorteissa tai pakassa. Lisäksi on kortteja, jotka auttavat monipuolistamaan pakkaa.

Lisäosan kuvausteksti:

Syksy. Tuntui kuin kesä ei loppuisi koskaan, mutta ennustajasi oli sittenkin oikeassa. Syksy on elonkorjuun aikaa. Maatalous on kehittynyt suotuisasti viimevuosina uusien menetelmiesi avulla, ja nyt on aika nauttia sadon antimista. Talonpoikasi ovat raataneet pelloillasi niska limassa, mutta tänään on aika antaa heidänkin juhlia. Jaksavat sitten taas seuraavaan satoon asti. Luvassa on jotakin jokaiselle, narreja, leikkejä ja tietysti ruokaa ja juomaa. Mutta kuten kesäkin, myös juhlat loppuvat aikanaan…

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.