Kategoriat
Uutiset

Viimeiset hetket osallistua valokuvauskilpailuun!

Lautapelioppaan suuren valokuvauskilpailun osallistumisaika päättyy huomenna 31.5.2012. Vielä ehdit mukaan!

Kilpailussa etsitään parasta lautapeliaiheista valokuvaa ja voittajille on luvassa pelipalkintoja. Kisassa on erikseen sarjat tavallisille kuville ja kamerakännykkäkuville, tosin kamerapuhelinkuvien sarjan järjestämistä erillään mietitään vielä, siihen on tullut sen verran vähän osallistumisia.  Yhteensä kilpailuun on tähän mennessä tullut parikymmentä hyväksyttävää osallistumista ja noin 30 kuvaa.

Palkintona on Lautapelit.fi:n sponsoroimia pelipalkintoja.

Lisätietoja ja osallistumisohjeet kilpailusivulta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Viimeiset hetket osallistua valokuvauskilpailuun!”

Anteeksi viivästynyt vastaus. Tuomaristo arvioi kuvia parhaillaan, mutta luulisin, että ensi viikolla saadaan finalistit näytille ja suuren yleisön arvioitavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *