Kategoriat
Uutiset

Voita Bezzerwizzer-lautapeli

Bezzerwizzerin laatikkoLautapeliopas järjestää yhdessä Bezzerwizzer Nordicin kanssa kilpailun, jonka palkintoina jaetaan neljä Bezzerwizzer-lautapeliä. Kilpailuun osallistuminen on helppoa ja tapahtuu kilpailusivuilla. Kilpailuaika päättyy 25.10.2011.

Koska Bezzerwizzer on tietokilpailu, kilpailussa palkitaan luonnollisesti tietämisestä. Oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme peliä, kaikkien vastaajien kesken yksi peli.

Onnea (ja tietämystä) matkaan!

Edellisen Alfapet-kisan voittajat on arvottu. Pelipalkinnon voittivat Seppo Karvonen, Petri Haapasaari ja Pekka Saavinen.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *