Kategoriat
Uutiset

Huutokauppa Lautapelaamaan-tapahtumaan

Lautapeliopas järjestää Lautapelaamaan-tapahtumaan perinteisen huutokaupan. Huutaminen tapahtuu ensi viikolla ja pelit toimitetaan Lautapelaamaan-pelitapahtumaan, jossa kaupat voi tehdä turvallisesti ja kätevästi.

Tässä vaiheessa kerätään huutokauppalistalle pelejä. Jos haluat mukaan, rekisteröidy Lautapelioppaan käyttäjäksi ja ilmoita sitten pelisi huutokaupan ilmoittautumissivulla.

Huutokauppa avataan keskiviikkona 26.10. aamusta ja huutoaikaa jatkuu sunnuntai-iltaan 30.10. klo 20 asti. Yksittäisten pelien kohdalla huutoaika jatkuu vielä viisi minuuttia viimeisen huudon jälkeen.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *