Kategoriat
Uutiset

Vuosiäänestys 2009 on alkanut!

Lautapelioppaan jokavuotinen vuosiäänestys on alkanut. Kaikki suomalaiset ja Suomessa asuvat lautapelaajat ovat tervetulleita äänestämään suosikkejaan. Ehdolla ovat kaikki lauta-, kortti- ja seurapelit. Ainoa ehto on, että olet pelannut peliä viimeksi kuluneen vuoden aikana. Jokainen saa äänestää seitsemää eri peliä ja vähintään viittä peliä on pakko äänestää — tällä halutaan karsia yhden pelin spesialistit pois äänestäjistä.

Äänestys on avattu — äänestyslomake löytyy täältä — ja jatkuu 20.09.2009 klo 20.09 asti (en voinut vastustaa kiusausta laittaa noin herkullinen lopetuspäivämäärä).

Tänä vuonna — ensimmäisessä Lautapelioppaan äänestyksessä — uutta ovat ältsin hienot Vuosiäänestys-logot. Voin kehua estoitta, sillä en ole itse logoja tehnyt. Ne ovat Lautapelioppaan logoista muutenkin vastaavan Sampo Sikiön työtä. Iso käsi Sampolle!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Vuosiäänestys 2009 on alkanut!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *