Kategoriat
Uutiset

Lautapelioppaan vuosiäänestys alkaa

Lautapelioppaan vuosiäänestys 2011Lautapelioppaan vuosiäänestyksen äänestyslomake on avattu ja ääniä otetaan vastaan. Äänestys on jokasyksyinen perinne, joka järjestetään jo yhdeksättä kertaa.

Säännöt ovat samat kuin viime vuonna: äänestyksessä pitää äänestää 1–7 mielestään parasta lauta-, seura- tai korttipeliä, joita on pelannut 1.9.2010–1.9.2011 välisenä aikana. Pelien ilmestymisvuodella ei ole merkitystä, ainoastaan sillä, että olet pelannut niitä kuluneen vuoden aikana. Äänestyksessä ei haeta kaikkien aikojen tai viime vuoden parasta peliä, vaan niitä pelejä, joita pelataan ja joista pidetään nyt.

Lisäosat on suljettu äänestyksen ulkopuolelle. Muuten saa äänestää mitä tahansa, mitä BoardGameGeekin tietokannasta löytyy (RPGGeekiä tai VideoGameGeekiä ei siis lasketa).

Vuosiäänestys-sivuilta löydät aikaisempien vuosien äänestystulokset ja kokonaistilanteen. Toistaiseksi vuosiäänestyksen kaikkien aikojen paras peli on Puerto Rico, mutta mikäli Dominion voittaa tänä vuonna, se voi nousta ykköseksi.

Mielenkiintoisimpia uusia tulokkaita äänestyksessä on 7 Wonders, joka sai viime vuonna vain kaksi ääntä, mutta tänä vuonna kerää varmasti paljon suuremman äänisaaliin.

Äänestysaikaa on 14.9.2011 asti. Äänestyslomake on täällä. Nyt vain äänestämään vilkkaasti: tavoitteena on 300 äänestäjän ja 1500 annetun äänen rajan rikkominen. Viime vuonna kumpikin raja oli lähellä, tänä vuonna ne menevät varmasti kirkkaasti rikki.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *