Kategoriat
Uutiset

Vuosiäänestys 2015 on avattu

Lautapelioppaan Vuosiäänestys 2015vuosiäänestys vuodelle 2015 on avattu. Äänestyksessä selvitellään taas, mitkä ovat parhaat pelit, joita suomalaiset lautapeliharrastajat ovat viimeisen vuoden aikana pelanneet. Käy äänestämässä suosikkejasi ja kerro kavereillesikin, että äänestävät – mitä enemmän äänestäjiä saamme, sitä edustavampia ovat tulokset.

Äänestysaikaa on kaksi viikkoa, eli äänestys päättyy 14.9.2015.

Äänestyslomake on täällä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Vuosiäänestys 2015 on avattu”

Ihan vinkkinä: Mikäli sinulta aikaa löytyy, niin voisi olla hauska nähdä Dice Tower-tyyppinen Top 10-esittelyvideo kymmenen kärkeen valikoiduista voittajapeleistä. Mutta siis ei mitään stressiä =)

Jotain videota äänestyksen tuloksista on kyllä tulossa, mutta saapa nähdä mitä ja missä vaiheessa, videoiden kuvauksiin on vähän rajallisesti aikaa kun pitäisi olla hiljaista ja rauhallista, se on aika paha vaatimus =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *