Kategoriat
Uutiset

Lautapeleistä Ylen aamu-tv:ssä 22.12.2010

Mitä Huomenta Suomi edellä, sitä Ykkösen aamu-tv perässä. Tänään 22.12.2010 aamu-tv:n vieraana on Lautapelisuomi-podcasteista ja -videoista tuttu Antti Koskinen, joka kertoo, millaista lautapelien harrastaminen on ja miten lautapelit ovat kehittyneet sitten vanhojen klassikoiden.

Toimittajat ihmettelevät, miten uudet lautapelit pystyvät kilpailemaan vaikkapa tietokonepelien kanssa. Antti ehdottaa, että yksi syy lautapelien suosiolle on siinä, että kun aika ei välttämättä enää riitä videopelien pelaamiselle, lautapeleillä pystyy kätevästi yhdistämään pelaamisen ja kaverien tapaamisen.

Kaikinpuolin mainio juttu lautapelien harrastamisesta. Juttua voi katsella Yle Areenasta kuukauden ajan: Lautapelit pitävät jouluna pintansa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Lautapeleistä Ylen aamu-tv:ssä 22.12.2010”

Hyvä juttu oli! Lähetysaikaa oli mukavasti ja Antin jututkin olivat oikein mainioita. Rennompi suoritus kuin meillä, myönnetään! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *