Kategoriat
Videot ja podcastit

7 Wonders -esittelyvideo

Tuomo Pekkanen on saanut testattavakseen tämän vuoden aikuistenpelien Vuoden peli -voittajan. 7 Wonders on monille lautapelaajille jo tuttu tapaus, mutta jos ei ole, nyt on korkea aika perehtyä tähän tämän vuoden hittipeliin, joka on saalistanut komean läjän pelipalkintoja muualtakin kuin Suomesta.

Vuoden peli -voittajaa löytyy kaupoista aivan takuuvarmasti, joten jos peli kiinnostaa, sen löytää kyllä helposti. Lautapelioppaan päätoimittaja vinkkaa tässä samalla, että Tuomon videolla mainitsema 7 Wonders: Leaders -lisäosa on todella hyvä ostos 7 Wondersin kaveriksi.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *