Kategoriat
Videot ja podcastit

Lord of the Rings: The Confrontation -esittelyvideo

Tuomon helmikuun videon aiheena on Lord of the Rings: The Confrontation, alunperin vuonna 2002 ja uutena laitoksena vuonna 2006 ilmestynyt Taru sormusten herra -aiheinen kaksinpeli. Kahdeksan minuutin video esittelee tämän Reiner Knizian mainion Tolkien-teemaisen kaksinpelin.

Valitettavasti pelin saatavuus on nykyään heikonpuoleista, eli voipi olla, että peliä löytää parhaiten käytettynä. Ei kannata myöskään väheksyä vanhempaa pienemmässä laatikossa myytyä peliä – sekin on kelpo valinta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Lord of the Rings: The Confrontation -esittelyvideo”

Mainio peli, jota olen pelannut aika vähänlaisesti siihen nähden, että minulla on ollut peli vissiin vuodesta 2002 asti. Nyt peli sai kuitenkin uutta potkua, kun väsäsin suomenkielisen version ja olen pelannut kuusivuotiaan Tolkien-fanin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *