Kategoriat
Videot ja podcastit

Opi pelaamaan: New York 1901

New York 1901 voitti Vuoden strategiapeli -palkinnon vuonna 2015. Peli ei ole erityisen mutkikas, mutta sen sääntökirja voisi olla avuliaampikin. Onneksi pelin voi opetella näppärästi videomuodossa! Tämä sääntöselitys kestää vain viisi minuuttia, joten sen avulla pelaamaan pääsee nopeasti. Palaute on tervetullutta – jäikö jokin seikka epäselväksi?

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Opi pelaamaan: New York 1901”

Minulle jäi epäselväksi miksi alussa jaetaan jokaiselle 2 tonttikorttia? Voiko niitä käyttää jossain vaiheessa peliä kun joka vuoron alussahan on pakko nostaa tonttikortti avoimilta markkinoilta niin näiden korttien jakamisen tarkoitus ja niiden käyttö jäi minulle epäselväksi.

Katso se video, siinä säännöt selitetään paremmin kuin ohjekirjassa. Ohjekirjassa on myös virhe, tonttikortteja saa vain yhden, eli sen, joka tarvitaan aloitusrakennuksen rakentamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *