Factory Fun

Factory Fun kuuluu pulmapelien perheeseen. Pelaajat rakentavat kilpaa mahdollisimman tehokkaita tehtaita. Tyhjä tehdassali on täytettävä erilaisilla koneilla, jotka yhdistetään toisiinsa. Hienommat koneet tuottavat parempia tuotteita, joista saa enemmän rahaa.

Pelin idea

Factory Funin kansiJoka kierros pelaajille tarjotaan joukko koneita, yksi jokaista pelaajaa kohden. Perinteisemmän huutokaupan sijasta koneet valitaan siten, että pelaajat ottavat koneen, jonka haluavat. Nopeimmat saavat parhaat, mutta liian nopeasti tehdyistä huonoista valinnoista joutuu kärsimään. Koneet yhdistetään toisiinsa putkilla, jotka maksavat, samoin kuin aikaisempien koneiden siirtely.

Koneita kertyy, ja ne yhdistellään toisiinsa siten, että koneiden tuottamat eriväriset tuotteet virtaavat tehtaassa oikein. Koneiden asettelu tehtaaseen parhaalla mahdollisella tavalla on miellyttävä pähkinä, joka sisältää myös jonkin verran pitkän aikavälin suunnittelua.

Factory Fun on nopea, vauhdikas ja viihdyttävä peli, joka sopii erityisesti pulmien ja pähkinöiden ystäville. Vuorovaikutus pelaajien kesken rajoittuu koneiden kilpavalintaan ja toisten epäonnelle naureskeluun, eikä pelin pieni nopeuselementti varmasti miellytä kaikkia. Nopeaa ajattelua vaativien pelien ystäville Factory Fun on kuitenkin varma valinta.

Pelin pelaajamäärä on joustava. Yhdellä kappaleella peliä mukaan mahtuu neljä pelaajaa. Lisäämällä useampia kappaleita pelejä, peliin voi mahduttaa neljä pelaajaa lisää. Ylärajan määrää se, montako pelaajaa pöydän ympärille mahtuu. Pelin kotisivulta voi printata ylimääräisen pelilaudan, jolla saa viidennen pelaajan mukaan ostamatta uutta peliä.

Suunnittelija:
Julkaisija: Cwali
Ilmestymisvuosi: 2006
Pelaajamäärä: 2-4
Pituus: 45 min

Osta peli itsellesi

Kiinnostaako tämä peli? Katso myös nämä:

Arvostele Factory Fun

Sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi voidaksesi arvostella pelejä.

Ääniä:53
Aito keskiarvo:3.58
Tasoitettu keskiarvo:3.55
  • 0: 0
  • 1: 1
  • 2: 3
  • 3: 17
  • 4: 28
  • 5: 4

Katso lisätietoja BoardGameGeekistä

Osta Löydä lautapelit -kirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.