Agricolan kortit

Maatalouspeli Agricola on suosittu ja pidetty peli, jossa pelaajat kehittävät maalaisperheitään kohti kukoistusta ja menestystä. Pelissä on satoja kortteja, mutta siitä huolimatta sitä ostettiin Suomeen varsin paljon jo siinä vaiheessa, kun saatavilla oli vain saksankielinen laitos. Niinpä oli tarvetta korttien suomennoksille.

Korttien suomennokset tekivät Mikko Saari ja Ossi Kokkonen, kierroskortit ovat Ilari Kajasteen käsialaa ja majorit Mikko Saaren. Suomennokset on julkaistu Lookout Gamesin luvalla.

Lue Agricolan arvostelu.

Osta Löydä lautapelit -kirja

5 thoughts on “Agricolan kortit”

  1. Kiitos näistä! Lupasin suomentaa kortteja, jotta pääsisin pelaamaan niiden kanssa jotka eivät englantia kovin hyvin osaa. Onko enkkuversiossa kenties jotain kortteja joita saksalaisessa laitoksessa ei ole? Taulukoista nimittäin puuttui muutama kortti.

  2. En tiedä, en ole verrannut, mutta nämä käännökset on tehty pelin ensimmäisestä versiosta, ehkä myöhempiin painoksiin on lisätty jotain.

  3. Pelin hankinta on harkinnassa, mutta mietityttää tuo sääntöjen paljous. Saako mistään Agricolan sääntöjä suomenkielisinä?

  4. Ei se säännöiltään kovin vaikea ole ja sääntökirja on lyhyt. Enklantia pitää toki osata :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.