Kategoriat
Säännöt

Agricolan kortit

Maatalouspeli Agricola on suosittu ja pidetty peli, jossa pelaajat kehittävät maalaisperheitään kohti kukoistusta ja menestystä. Pelissä on satoja kortteja, mutta siitä huolimatta sitä ostettiin Suomeen varsin paljon jo siinä vaiheessa, kun saatavilla oli vain saksankielinen laitos. Niinpä oli tarvetta korttien suomennoksille.

Korttien suomennokset tekivät Mikko Saari ja Ossi Kokkonen, kierroskortit ovat Ilari Kajasteen käsialaa ja majorit Mikko Saaren. Suomennokset on julkaistu Lookout Gamesin luvalla.

Lue Agricolan arvostelu.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

5 vastausta aiheeseen “Agricolan kortit”

Kiitos näistä! Lupasin suomentaa kortteja, jotta pääsisin pelaamaan niiden kanssa jotka eivät englantia kovin hyvin osaa. Onko enkkuversiossa kenties jotain kortteja joita saksalaisessa laitoksessa ei ole? Taulukoista nimittäin puuttui muutama kortti.

En tiedä, en ole verrannut, mutta nämä käännökset on tehty pelin ensimmäisestä versiosta, ehkä myöhempiin painoksiin on lisätty jotain.

Pelin hankinta on harkinnassa, mutta mietityttää tuo sääntöjen paljous. Saako mistään Agricolan sääntöjä suomenkielisinä?

Ei se säännöiltään kovin vaikea ole ja sääntökirja on lyhyt. Enklantia pitää toki osata :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *