Kategoriat
Säännöt

Talisman 4. laitos

Talismanin kansiTalisman on klassinen fantasialautapeli… “itse asiassa se ei ole tavallinen peli ollenkaan, vaan vaarallinen seikkailu taikojen ja hirviöiden fantasiamaailmassa. Pelin edetessä tarina jatkuu vuoronperään. Se on rohkeiden tekojen sankarillinen taru, hienojen kokemusten, aarteiden ja taikojen taistelu, joka välillä voitetaan ja joskus hävitään. Mutta se on aina tarina, joka haastaa ja vie mukanaan!”

Pelin tavoitteena on saada pelilaudan keskellä oleva Herruuden Kruunu haltuunsa ja ajaa sen jälkeen Herruustaialla toiset pelaajat pois pelistä. Jotta Herruuden Kruunun saa, on ensin löydettävä Talismani.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

7 vastausta aiheeseen “Talisman 4. laitos”

Moro,

Olen yrittänyt metsästää huonolla menestyksellä suomenkielistä 1983 luvulla julkaistua Games Workshopin Talisman-lautapelia. Tätä tuli lapsena pelailtua ja nyt haluaisin omien lasten kanssa jatkaa pelia, mutta sitä ei löydä mistään. Osaisitteko te vinkata mistä voisi löytyä. Kiitos etukäteen vastauksesta.

Suomenkielistä Talismaania voi olla erittäin vaikea löytää, se on sen verran harvinainen peli. Eipä tuohon mitään takuuvarmaa vinkkiä ole antaa, seuraa vain huolella Huuto.netiä.

Ja mulla roikkuu yksi tuollainen kirjahyllyssä tarpeettomana. Käyttöohje tosin puuttuu. Jos joku jossain kaipailee, niin tuon saapi pois ostaa kyllä. :)

Jonna, Onko vielä myynnissä? Paljon hinta? Onko kunto mikä ja ovatko osat tallessa? Onko suomi- vai englantiversio?
Voi vastata osoitteeseen jonitau (at) gmail.com

Ystävällisin terveisin,
Joni

Pahoittelen spämmiä, mutta jos joku nyt vielä hakee suomenkielistä Talismania, niin omani on nyt Huuto.netissä.

tori.fissä nyt myynnissä suomenkielinen talisman lautapelipaketin seassa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *