Kategoriat
Uutiset

7 Wondersin Leaders-lisäosa suomeksi kesällä

Leaders-lisäosan kansi

Suosittu 7 Wonders -peli saa ensimmäisen lisäosansa myös suomeksi kesällä. Lautapelit.fi julkaisee 7 Wonders: Leaders -lisäosan jossain vaiheessa kesän aikana.

Lisäosa on idealtaan yksinkertainen. Peliin tulee 36 uutta johtajaa, jotka jaetaan pelin alussa pelaajien kesken samaan tapaan kuin muutkin kortit. Jokainen pelaaja saa pelin alussa käteensä neljä johtajaa, joista jokaisen aikakauden alussa voi pelata yhden. Johtajat maksavat rahaa ja antavat erilaisia etuja.

Peliin tulee myös uusi ihme, Rooma, jonka erikoisominaisuudet liittyvät johtajiin. Lisäksi on muutama uusi kilta, jotka samoin hyödyntävät johtajia. Bonuksena saa vielä kuuden arvoiset rahat ja uuden pisteenlaskuvihon. Setti on käytännössä pakkohankinta jokaiselle 7 Wonders -fanille. Lisäosa maksaa tämänhetkisen tiedon mukaan 19,90 euroa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *