Kategoriat
Uutiset

SimplyFun julkaisee Aetherin USAssa

SimplyFun julkaisee Touko Tahkokallion suunnitteleman Aether-lautapelin Yhdysvalloissa nimellä Matter. Alunperin Aetherin julkaisi Tahkokallion oma Onni Games.

SimplyFun on perhekeskeinen lautapelijulkaisija, joka jakelee tuotteitaan pääasiassa myyntikutsuilla Tupperwaren ja Meandin tapaan. Myyntikutsut ovat oivallinen tapa kaupitella lautapelejä, sillä pelejä pääsee kokeilemaan ja jos peli miellyttää, sen voi ostaa itselleen.

SimplyFunin valikoiman tunnetuimpia pelejä ovat Catanin yksinkertaistettu versio Simply Catan, 7 Signum eli Zing!, Kilpikonnakisa eli Ribbit ja koirapeli Walk the Dogs.

Matterinkin kohdalla pelin ulkoasu on uusittu, tosin muutos ei ole kovin dramaattinen ja teemakin on pysynyt samana, nimi vain on vaihtunut vähän helpommaksi.

Onnittelut Toukolle uudesta aluevaltauksesta!

Matter, Aetherin jenkkiversio. Kuva: SimplyFun

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “SimplyFun julkaisee Aetherin USAssa”

Matter on hyvä nimi pelille sillä siitähän tässä pelissä temaattisesti on kyse. Erinomaisen hauska uutinen ja toivottavasti Touko avaa markkinoita muillekin suomalaisille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *