Kategoriat
Uutiset

Kinderspiel des Jahres 2011: Da ist der Wurm Drin

Da ist der Wurm drinin kansiVuoden 2011 Kinderspiel des Jahres -palkinnon on voittanut Da ist der Wurm Drin, Carmen Kleinertin suunnittelema ja Zochin julkaisema peli.

Tuomaristo luonnehti peliä jännittäväksi kilpajuoksuksi, jossa on yksinkertaiset säännöt. Pelin kauniisti kuvitettu pelilauta on ilo katsella. Peli sopii erityisesti vähän pienemmille lapsille, ikäsuositus on 4+.

Pelin tavoitteena on saada oma mato etenemään pelilaudan poikki mahdollisimman nopeasti. Madot etenevät enimmän osan matkasta tunnelissa, näkymättömissä. Madot tulevat näkyviin parissa kohdassa pelilautaa ja pelaajat voivat veikata, mikä mato tulee ensimmäisenä kumpaankin kohtaan. Jos veikkaus menee oikein, oman madon matkaa saa edistettyä.

Peli on ilmestynyt suomeksi nimellä Mato Mato.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *