Kategoriat
Säännöt

Aether

Aether -lautapelin kansikuvaOnni Gamesin Aether on ovela laattojenasettelupeli, jonka perusidea muistuttaa hieman Samuraita. Pelaajat yrittävät ympäröidä laudalla olevia pisteruutuja omilla laatoillaan ja elementaaleillaan ja se, joka kasaa ruudun ympärille eniten voimaa, kerää laatan pelin lopussa. Aether on kuitenkin Samuraita joustavampi peli, sillä elementaalien voima riippuu niitä ympäröivistä muista elementaaleista ja tällä tavoin omaa peliään voi edistää ja vastustajaa haitata.

Peliä voi harjoitella myös nettiversiolla.

Aetherin suomenkieliset säännöt (PDF, 1,3 megaa).

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *