Kategoriat
Uutiset

Arvostelujen tuominen

BoardGameGeek-arvostelujen tuontia Lautapelioppaaseen on kehitetty. Jos olet arvostellut pelejä Geekissä, sinun tarvitsee vain rekisteröityä käyttäjäksi Lautapelioppaaseen ja käydä Geek-sivulla kertomassa Lautapelioppaalle käyttäjätunnuksesi BoardGameGeekissä. Loput hoituu sitten automaattisesti.

BoardGameGeek logoUusista arvosteluista kummallakaan sivustolla ei tarvitse välittää, sillä Lautapeliopas osaa käydä automaattisesti nuuskimassa uudet arvostelusi Geekistä ja kopioi ne säännöllisin väliajoin Lautapelioppaaseen.

Uutena toimintona lisäsin juuri mahdollisuuden valita, millä tavalla haluaa Geek-arvostelunsa muuntaa. Geekissä on käytössä asteikko 0-10, kaikki mahdolliset desimaalit sallien, täällä tiukka 1, 2, 3, 4 tai 5 tähteä. Aikaisemmin Geekin arvosanat vain jaettiin kahtia ja pyöristettiin tavallisten pyöristyssääntöjen mukaan, nyt on mahdollista käyttää myös tiukempaa alaspäin pyöristämistä.

Pyöristystapojen ero näkyy siinä, että tiukemmalla tavalla viisi tähteä täällä saa vain sellainen peli, joka on Geekissä saanut tasan kympin. On myös makuasia, haluaako esimerkiksi seiskan pelien saavan täällä kolme vai neljä tähteä. Nyt saa valita.

Ei siis ole enää mitään syytä olla lisäämättä Geek-arvostelujaan Lautapelioppaaseen! Mitä useampi arvostelunsa tännekin liittää, sitä edustavampia Lautapelioppaan arvostelutähdistä saadaan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *