Kategoriat
Uutiset

Carcassonne Korttipeli on saatavilla

Carcassonne KorttipeliCarcassonne Korttipeli on saapunut Lautapelit.fi:n valikoimiin ja löytyy hyllystä nyt. Luulisi tämän myös löytävän tiensä muidenkin kauppojen valikoimiin sinne Carcassonne-pelien rivin jatkoksi. Hyvin varustelluissa kaupoissa se rivi alkaa muuten olla jo melko pitkä.

Suomenkielinen korttipeli hukkaa alkuperäisen pelin sanaleikkinimen Car(d)cassonne. Ehkä hyvä niin… Pelin idea on kuitenkin kehitellä pöytään korteista rivejä ja napata rivi, kun se vaikuttaa sopivan herkulliselta. Koukku on tietysti siinä, että jos odottaisi vielä hetken, rivi voisi olla vielä parempi — mutta sitten taas joku toinen voi ehtiä ensin. Jos on koskaan pelannut Colorettoa, idea on tuttu. Carcassonne Korttipeli Lautapelit.fi:ssä.

Carcassonne Kivikausi sen sijaan alkaa olla loppuunmyyty, joten jos haluat suomenkielisen laitoksen kokoelmiisi, kannattaa toimia nopeasti. Peliä on Lautapelit.fi:llä alle kymmenen kappaletta jäljellä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *