Kategoriat
Uutiset

Deutscher Spiele Preis 2014 -voittajat

Russian Railroads voitti vuoden 2014 Deutscher Spiele Preis -palkinnon. Kakkoseksi tuli Istanbul, kolmanneksi Concordia. Parhaan lastenpelin palkinnon sai Feuerdrachen ja parhaista säännöistä palkittiin Abluxxen.

Deutscher Spiele Preis 2014Saksan peliharrastajapalkinnon eli Deutscher Spiele Preisin voittajat on valittu. Tämän palkinnon voittajat valitaan yleisöäänestyksellä, johon kuka tahansa – myös muut kuin saksalaiset – saavat osallistua.

  1. Russian Railroads
  2. Istanbul
  3. Concordia
  4. Love Letter
  5. Camel Cup
  6. Caverna
  7. Lewis & Clark
  8. Rokoko
  9. Glass Road
  10. Splendor

Lastensarjan parhaaksi valittiin Feuerdrachen ja parhaiden sääntöjen palkinnon sai Abluxxen.

Lähde: Friedhelm Merz Verlag

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *