Kategoriat
Uutiset

Deutscher Spiele Preis -voittajat 2015

Vuoden 2015 Deutscher Spiele Preis (DSP) -voittaja on The Voyages of Marco Polo. Paras lastenpeli oli Spinderella. Parhaiden sääntöjen Kultainen sulka meni Alchemists-pelille.

DSP 2015Vuoden 2015 Deutscher Spiele Preisin eli DSP-palkinnon voitti The Voyages of Marco Polo, Hans im Glückin julkaisema ja Simone Lucianin ja Daniele Tascinin suunnittelema peli Marco Polon matkoista.  Koko kymmenen kärki oli:

  1. The Voyages of Marco Polo (Daniele Tascini ja Simone Luciani, Hans im Glück)
  2. Orléans (Reiner Stockhausen / dlp games)
  3. Colt Express (Christophe Raimbault, Ludonaute)
  4. Murano (Inka ja Markus Brand, Lookout)
  5. Fields of Arle (Uwe Rosenberg, Feuerland)
  6. Five Tribes (Bruno Cathala, Days of Wonder)
  7. Cacao (Phil Walker-Harding, Abacus)
  8. Machi Koro (Masao Suganuma, Kosmos)
  9. Aquasphere (Stefan Feld, Hall Games ja Pegasus)
  10. Patchwork (Uwe Rosenberg, Lookout)

Parhaan lastenpelin palkinnon sai Roberto Fragan Spinderella. Parhaille säännöille myönnettävän Kultaisen sulan sai Matius Kotryn Alchemists.

Lähde: Merz Verlag

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *