Kategoriat
Uutiset

Dominion SM-kisat 1.10.2011

Dominionin SM-turnaus pelataan Helsingissä Lautapelit.fi-myymälässä lauantaina 1.10.2011. Turnaus on ilmainen, palkintoina on lahjakortteja Lautapelit.fi-myymälään. Turnauksen voittajalle on lisäksi luvassa osallistumisoikeus Dominionin MM-kisoihin ja sata euroa matkatukea MM-turnaukseen Esseniin.

Turnauksessa pelataan kaksinpelejä käyttäen peruspeliä ja Nousukausi-lisäosaa. Kierrokset pelataan Swiss-menetelmällä, kierrosten määrä riippuu pelaajien määrästä. Neljä tai kahdeksan parasta pelaa finaalin.

Turnausilmoittautumisia otetaan vastaan Lautapeliseuran foorumilla.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *