Kategoriat
Uutiset

Dominionille uusi kansi

Dominionin uusi kansiVuoden peli -voiton myötä Dominion — Valtakunta saa uuden kannen. Alkuperäinen suomenkielinen peli julkaistiin jenkkiversion kannella. Hans im Glück teetti kuitenkin omaan laitokseensa tuntuvasti hienomman kannen Michael Menzelillä. Nyt uuden painoksen myötä suomenkielinenkin Dominion saa tämän tyylikkäämmän kannen. Samalla uudesta painoksesta tulee aikaisempaa suurempi, mahdollistaen hieman edullisemman hinnan. Jatkossa Dominion maksaa 35 euroa.

Uusi kansi on yhteensopiva Hovin juonien kannen kanssa: kun kannet laittaa vierekkäin, kuva jatkuu kannesta toiseen. Valitettavasti Kaukaisten rantojen kansi ei enää jatka kuvaa. Joka tapauksessa pelin kannen vaihdos on mukava muutos, joka toivottavasti näkyy myös myynnissä. Menzelin kuvittama kansi on ainakin minun mielestäni tuntuvasti aikaisempaa tyylikkäämpi, joten toivottavasti se — ja Vuoden peli -palkinto — vauhdittavat pelin matkaa kaupan hyllyiltä koteihin.

Dominionien kannet
Vasemmalla Hovin juonet, oikealla Valtakunta. Kuva: Lautapelit.fi

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.