Kategoriat
Uutiset

Vuoden peli -voittajat 2009

Vuoden lastenpeli 2009 voittajaVuoden perhepeli 2009 -voittajaVuoden aikuistenpeli 2009 -voittaja

Suomen Vuoden peli -voittajat on valittu ja julkistettu. Lastenpelien sarjan voitti Quoridor Kid, perhepelien sarjan Zak Pak! ja aikuistenpelien sarjan voiton vei odotettu ja toivottu Dominion – Valtakunta.

Tänä vuonna finalisteja ei jostain käsittämättömästä syystä julkistettu etukäteen, vaan niitä jouduttiin odottamaan voittajien julkistamiseen asti. Finalistit valittiin jo 5.8. ja voittajat 6.8., molempien julkistamista vain viivytettiin Forma-messuille. Tässä kaikkien sarjojen kolmen kärki:Dominionin kansi

Lastenpelit

Perhepelit

Aikuistenpelit

Aikuistenpelien finalistijoukko on mieluisaa luettavaa – etenkin Lautapelit.fi:lle, mutta myös lautapeliharrastajille yleensä. Itse olisin nähnyt mieluusti FITSin finalistien joukossa, mutta pelin paikka olisi ehkä ollut paremminkin perhepelien sarjassa. Oli miten oli, voittajiin voi tänä vuonna olla tyytyväinen. Lastenpelisarjassakin saatiin oikein käypä voittaja.

Toivottavasti ensi vuonna Suomen leluyhdistys tolkkuuntuu ja julkistaa finalistit jo ennen voittajien julkistamista, niin päästään täälläkin vähän arvailemaan ja veikkailemaan.

Onnittelut Lautapelit.fi:lle kahdesta voitosta ja Competolle myös hienosta menestyksestä!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

5 vastausta aiheeseen “Vuoden peli -voittajat 2009”

no eipä tuo dominionin voitto kyl ketään yllättänyt, vaikka itse sitä en ymmärtäisikään.

Ehkä tähän uutiseen voisi päivittää Dominionin nykyisen kansikuvan? Väki tietäisi, minkä näköistä peliä etsiä kaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *