Kategoriat
Uutiset

Helmikuu on kommenttikuukausi

Lautapelioppaassa vietetään helmikuussa kommenttikuukautta. Jokainen rekisteröityneen käyttäjän helmikuussa kirjoittama kommentti osallistuu arvontaan, jossa pääpalkintona on 50 euron lahjakortti Lautapelit.fi:hin (palkinnon yksityiskohdat voivat vielä muuttua, mutta jotain tämänsuuruista ja -tyylistä se joka tapauksessa on).

Arvonta suoritetaan maaliskuun alussa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jokainen jätetty kommentti on yksi arpalippu, eli mitä enemmän kommentoit, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Arvontaan eivät osallistu Lautapelioppaan toimituksen jäsenet, mutta avustajien jättämät kommentit pääsevät mukaan. Moderaatio pelaa myös kilpailun ajan ja toimitus pidättää oikeudet poistaa asiattomiksi katsomiaan kommentteja mielensä mukaan. Tähän uutiseen jätettyjä kommentteja ei lasketa kisaan mukaan, koska pitäähän tehtävässä jotain haastetta olla. Muuten ei ole väliä, mitä Lautapelioppaan sisältöä kommentoi. Muistakaa‚ että vain rekisteröityneiden käyttäjien kommentit lasketaan, eli rekisteröitykää ja muistakaa kirjautua sisään ennen kommentoimista.

Lisäys: Yhdeksi arpalipuksi lasketaan myös Geek-tunnuksen linkittäminen omaan Lautapelioppaan käyttäjätunnukseen helmikuun aikana.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

15 vastausta aiheeseen “Helmikuu on kommenttikuukausi”

Kiitos mielenkiintoisesta kilpailusta ja hyvää jatkoa lautapelien maailmaan

Kommentteja on tullut aikaisempaan verrattuna todella runsaasti, joten on. Muistutanpa kuitenkin toiveikkaita, että tähän uutiseen jätettyjä kommentteja ei lasketa voittoa arvottaessa…

Nää lautapelit on hyvä juttu, on jotain mitä perhe voi harrastaa yhdessä MIELELLÄÄN

Lautapelit on parasta mitä on! Tietokone pelejä ei oikeasti tarvitse. Tärkeintä on aika ystävien ja läheisten kanssa, jolloin lautapelit toimivat kaikkein parhaiten. Lisäksi jotain pientä naposteltavaa ja ilta on täydellinen! Cluedo on paras!

Ilman lautapelejä on elämää, mutta se on merkityksetöntä.

Tavoite: joka viikonloppu edes yksi lautapeli koko perheen kera!

Lautapelit on erinomainen juttu ! Lapsemme oppivat niiden avulla helpommin lukemaan ja nopan käyttö auttoi laskemisessa.. erittäin hyödyllistä ja hauskaa koko perheen yhteistä puuhaa. =)

Komeron hyllyt täynnä lautapelejä, vielä kun löytyisi joku joka pelaisi niitä kanssani. Vaikka tilanpuute onkin, niin niistä en luovu.

Niin on, mutta jos lukee kilpailun säännöt, huomaa ettei sitä voi voittaa kommentoimalla tähän. Säännöissä nimenomaan vaaditaan kommentoimista johonkin toiseen artikkeliin. Ymmärrän kyllä, että se lukee tällä sivulla vain kahteen kertaan.

Kommentit on suljettu.