Kategoriat
Uutiset

Huutokauppa on avattu!

Kuva: BanksPhotos / iStockphoto.comLautapelioppaan huutokauppa on avattu! Tarjolla on noin 300 lautapeliä, sekä käytettyjä että uusia, aivan mieltäkääntäviin hintoihin. Advanced Civilization kympillä? Kyllä!

Huutokauppaan osallistuminen on todella helppoa, eikä vaadi muuta kuin Lautapelioppaan käyttäjäksi rekisteröitymisen. Se käy hetkessä ja sen jälkeen pääset lätkimään tarjouksia peleille.

Huutokauppa päättyy kahden viikon päästä eli sunnuntaina 18.10.2009 klo 22, mutta jos viime hetkellä tulee vielä huutoja, niiden jälkeen odotellaan vielä viisi minuuttia, jotta kaikki kaupat saadaan käytyä loppuun asti.

Voitetut pelit voi käydä noutamassa Helcon-pelitapahtumasta, mutta jos et sinne pääse, Lautapeliseuran foorumilla voi kysellä, josko joku suostuisi välittämään pelejä. Esimerkiksi itse voin kuljettaa pelejä tamperelaisille, jotka voivat hakea pelit Kaukajärveltä. Järjestelykysymyksiä, siis!

Hauskaa huutamista, huutakaa harkiten!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *