Kategoriat
Uutiset

Huutokauppa alkaa maanantaina

Kuva: BanksPhotos / iStockphoto.comMaanantaina pamahtaa! Aamulla aukeaa Lautapelioppaan suuri lautapelihuutokauppa, jossa tarjolla on yli 200 käytettyä lautapeliä. Pelejään myyvät Lautapeliseuran foorumin aktiiviset käyttäjät ja tarjolla on hyvin monipuolinen valikoima, josta löytyy niin suosittuja pelejä uskomattoman edullisilla hinnoilla kuin harvinaisuuksia, joista huutokaupattavana oleva kappale voi hyvinkin olla Suomen ainoa.

Huutokauppa alkaa maanantaina, kunhan ehdin sen avata — joskus aamupäivällä siis. Aikaa on kaksi viikkoa, huutokauppa päättyy sunnuntaina 18.10. noin klo 22 ja viisi minuuttia viimeisen huudon jälkeen. Pelejä ehtii siis tutkailla ja pohtia huolella.

Koska lautapelien postittaminen on yleisesti ottaen varsin kallista, pelien toimittaminen on järjestetty niin, että kaikki huutokaupattavana olevat pelit toimitetaan Helcon-pelitapahtumaan Helsinkiin loka-marraskuun vaihteessa. Jos siis haluat ostaa huutokaupasta jotain, varaudu noutamaan pelisi Helconista.

Erilaisia kuriiriratkaisuja on mahdollista sopia, esimerkiksi minä voin toimittaa ostoksia tarvittaessa Helconista Tampereelle, näistä kannattaa kysellä esimerkiksi Lautapeliseuran foorumilla, jos huutokaupassa näkee jotain kiinnostavaa.

Maanantaina alkaa!

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.