Kategoriat
Uutiset

Huutokauppa Ropeconiin

Lautapeliopas järjestää ennen Ropecon-tapahtumaa huutokaupan. Huutokauppaan voit ilmoittaa joutavat pelisi. Kaupat tehdään Ropeconissa, jolloin säästytään postikuluilta ja kaupankäynti on luotettavaa ja turvallista.

Jos haluat päästä eroon peleistäsi, käy ilmoittamassa pelisi huutokauppaan. Ilmoittautumisaikaa on noin viikon verran. Ilmoittamalla pelisi huutokauppaan lupaat toimittaa ne Ropeconiin kaupantekoa varten.

Huutaminen alkaa torstaina 18.7. ja jatkuu sunnuntaihin 21.7. klo 20 asti. Vaikka et olisi tulossa Ropeconiin, kannattaa huutokauppalista vilkaista silti läpi. Kohteisiin on merkitty huutajan kotipaikkakunta conin ulkopuolisen kaupanteon helpottamiseksi.

Luvassa on totuttuun tapaan loistavia tilaisuuksia – itse ainakin nakkaan myyntiin Android: Netrunnerin ja kolme lisäosaa, lähtöhinta tasan 10 euroa. Kiinnostaisiko?

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *