Kategoriat
Uutiset

Huutokauppa Ropeconissa

RopeconLautapeliopas järjestää lautapelihuutokaupan ennen Ropecon-tapahtumaa. Huutokaupassa myytävät pelit tuodaan Ropeconiin, jossa varsinaiset kaupat hoituvat.

Huutokaupan aikataulu on sattuneista syistä melko tiivis. Pelejään voi jo ilmoittaa, ilmoittautumisaikaa on tiistai-iltaan asti. Huutaminen alkaa tiistaina aamupäivällä ja jatkuu keskiviikkoiltaan asti. Huutokauppa suljetaan keskiviikkona klo 21, tai kunkin kohteen kohdalla viisi minuuttia viimeisen huudon jälkeen.

Ilmoita pelisi huutokauppaan.

Lisätietoja huutokaupasta.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.