Kategoriat
Uutiset

Spiel des Jahres 2014: Camel Cup

Vuoden 2014 Spiel des Jahres -palkinto menee Camel Cupille. Kennerspiel des Jahres on Istanbul ja Kinderspiel des Jahres on Geister, Geister, Schatzsuchmeister.

Camel Cupin kansiVuoden 2014 Spiel des Jahres eli Saksan vuoden peli -palkinto meni Eggertspielen ja Pegasuksen Camel Up -pelille, jonka Lautapelit.fi on julkaissut suomeksi nimellä Camel Cup. Pelin on suunnitellut Steffen Bogen.

Parhaalle harrastajapelille myönnettävä Kennerspiel des Jahres -palkinto meni Rüdiger Dornin suunnittelemalle ja niin ikään Pegasuksen julkaisemalle Istanbul-pelille.

Parhaan lastenpelin Kinderspiel des Jahres jaettiin jo aikaisemmin Brian Yun suunnittelemalle ja Mattelin julkaisemalle Geister, Geister, Schatzsuchmeister -pelille.

Spiel des Jahresit olivat tänä vuonna suotuisat Lautapelit.fi:lle, sillä kaikki kolme SdJ-finalistia – Camel Cup, Splendor ja Concept – ovat Lautapelit.fi:n tämän vuoden julkaisuohjelmassa. Kennerspieleen olivat ehdolla Concordia ja Rokoko, Kinderspieleen Flizz & Miez ja Richard Ritterschlag.

Lähde: Spiel des Jahres

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *