Kategoriat
Uutiset

Spiel des Jahres 2014: Camel Cup

Vuoden 2014 Spiel des Jahres -palkinto menee Camel Cupille. Kennerspiel des Jahres on Istanbul ja Kinderspiel des Jahres on Geister, Geister, Schatzsuchmeister.

Camel Cupin kansiVuoden 2014 Spiel des Jahres eli Saksan vuoden peli -palkinto meni Eggertspielen ja Pegasuksen Camel Up -pelille, jonka Lautapelit.fi on julkaissut suomeksi nimellä Camel Cup. Pelin on suunnitellut Steffen Bogen.

Parhaalle harrastajapelille myönnettävä Kennerspiel des Jahres -palkinto meni Rüdiger Dornin suunnittelemalle ja niin ikään Pegasuksen julkaisemalle Istanbul-pelille.

Parhaan lastenpelin Kinderspiel des Jahres jaettiin jo aikaisemmin Brian Yun suunnittelemalle ja Mattelin julkaisemalle Geister, Geister, Schatzsuchmeister -pelille.

Spiel des Jahresit olivat tänä vuonna suotuisat Lautapelit.fi:lle, sillä kaikki kolme SdJ-finalistia – Camel Cup, Splendor ja Concept – ovat Lautapelit.fi:n tämän vuoden julkaisuohjelmassa. Kennerspieleen olivat ehdolla Concordia ja Rokoko, Kinderspieleen Flizz & Miez ja Richard Ritterschlag.

Lähde: Spiel des Jahres

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.