Kategoriat
Uutiset

International Gamers Awards -voittajat 2011

International Gamers Awards -logoInternational Gamers Awards -palkinnot vuodelle 2011 on jaettu yleisten strategiapelien sarjassa. Sotapelien sarja palkitaan myöhemmin.

Moninpelien sarjassa voiton vei 7 Wonders (Antoine Bauza ja Repos Productions, Suomessa Lautapelit.fi), joka nappasi jälleen yhden palkinnon palkintokaappiinsa.

Kaksinpelien sarjan voittaja oli A Few Acres of Snow (Martin Wallace, Treefrog Games). Suunnittelija Martin Wallace voitti nyt kolmatta kertaa, napattuaan viime vuonna voiton Age of Industryllä ja aikaisemmin Age of Steamilla. A Few Acres of Snow on yhdistelmä sotapeliä ja pakanrakennusta, aiheenaan Britannian ja Ranskan taistelut Pohjois-Amerikassa siirtomaa-aikaan.

Ehdolla olivat moninpelisarjassa:

Kaksinpeleistä ehdolla olivat:

  • Battle of Westeros
  • Earth Reborn
  • Famiglia
  • What’s My Word?

Palkinnon kotisivut.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *