Kategoriat
Uutiset

Kinderspiel des Jahres Diego Drachenzahnille

Diego Drachenzahnin kansiHABAn julkaisema ja Manfred Ludwigin suunnittelema Diego Drachenzahn on valittu vuoden 2010 Kinderspiel des Jahres -palkinnon voittajaksi eli Saksan parhaaksi lastenpeliksi.

Diego Drachenzahnin teemana ovat lohikäärmeiden tulipallokilpailut. Pelissä on tarkoitus vierittää kuulia oikeaan maaliin. Maali valitaan salaa ja kun vieritys on tehty, muiden pelaajien on arvattava, mihin maaliin vuorossa oleva pelaaja oikeasti yritti osua.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *