Kategoriat
Uutiset

KinkkuCon 2010

Pelikerho Kärmes järjestää Kuopiossa 8.-10.1.2010 Kinkkucon 2010 -pelitapahtuman yhteistyössä Suomen lautapeliseura ry:n kanssa. Pelit pelataan Lukema Studentia -rakennuksessa Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampusalueella, parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Pelipaikan osoite on Yliopistonranta 1.

Ovet avataan perjantaina 8.1.2010 klo 16. Perjantain ajan tapahtumaan pääsee ilmaiseksi sisään. Ohjelmassa on tauotonta pelaamista sunnuntaihin klo 18 asti, mutta perjantaina ovet suljetaan klo 24. Läpi yön saa kuitenkin pelata niin halutessaan.

Lauantaina ja sunnuntaina pelaaminen maksaa, 3 euroa järjestävien seurojen jäseniltä ja 6 euroa muilta. Pääsymaksuun sisältyy ilmainen tee- ja kahvitarjoilu. Majoittuminen onnistuu lattiamajoituksena, oma makuualusta mukaan. Tarjolla on myös ruoanlaittomahdollisuuksia.

Lauantaina ovet avataan klo 10, ohjelmassa on PitchCar-kisaa ja peliturnausta. Sunnuntaina ovet aukeavat jo klo 9, jolloin järjestetään lasten peliaamu. Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 18.

Pääohjelmanumerona on koko tapahtuman ajan vapaa pelaaminen. Pelejä on testattavana pitkälti toistasataa ja uudet pelaajat ovat tervetulleita, jokaisen pelin säännöt käydään tarvittaessa läpi ennen pelaamista.

Lisätietoja Lautapeliseuran foorumilta.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.