Kategoriat
Uutiset

Hyvää joulua!

Lautapeliopas toivottaa lukijoilleen hyvää joulua! Joulu on mitä otollisinta aikaa lautapeleille, minkä olemme täällä hyvin huomanneet. Lautapelioppaan ensimmäinen puoli vuotta on mennyt erittäin hyvin. Kiitos siitä kaikille sivuilla vierailleille, rekisteröityneille käyttäjille, yhteistyökumppaneille ja avustajille.

Joulupallo
Hyvää joulua Lautapelioppaasta! Kuva: goosie-gander / Flickr

Sivujen perustamisessa oli melkoinen työ, mutta nyt kun urakan aloittamisesta on kulunut vuosi, olen ehdottomasti sitä mieltä, että operaatio oli vaivan arvoinen. Siinä missä Lautapelaaja.net oli yhden ihmisen näkemyksiä toitottanut staattinen nurkka nettiä, Lautapeliopas on huomattavasti moniäänisempi ja elävämpi paikka. Kiitos siitä niin muille arvosteluita ja muita juttuja kirjoittaneille kuin kaikille, jotka uskaltautuivat kommentoimaan arvosteluja. Keskustelua oppaaseen mahtuisi enemmänkin.

Aikaisempaa graafisempi ilmekin istuu jotenkin nykynettiin paremmin. Hienona bonuksena Antti innostui tekemään Lautapelinurkka-videoita, joten sivuille on saatu vähän audiovisuaalista materiaalikin (podcast-yritelmäni ei sattuneesta syystä löytänyt vanhoilta sivuilta uuteen osoitteeseen).

Pistetään alle vielä kuvaaja, joka on herättänyt ainakin minussa ihastusta: Lautapelioppaan kuukausittaiset sivunäytöt kesäkuulta joulukuulle. Muutaman vuoden kokemuksella osaan sanoa sen, että nousujohtoisuus loppuu siinä jouluaattoiltana, joten käyrää ei kannata ekstrapoloida kauas eteenpäin. Mielenkiintoista on nähdä, mihin tammikuu asettuu. Selvää joka tapauksessa on, että kävijöitä ja aktiivisuutta riittää, se on tärkeintä.

Siispä: kiitos tähänastisesta ja lautapelillistä uutta vuotta!

Lautapelioppaan kävijätilastoa
Näin kehittyivät kuukausittaiset sivunäytöt Lautapelioppaan ensimmäisen puolen vuoden aikana.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *