Kategoriat
Uutiset

Lautapelien maajoukkue etsii tukea

Suomen lautapelimaajoukkue etsii tukijoita. Joukkue osallistuu tänä vuonna Europemasters ’09 -kisoihin ja Carcassonnen MM-kisoihin. Europemastersit ovat yleiset lautapelaamisen EM-kisat, joissa pelataan neljää eri peliä nelihenkisillä joukkueilla.

Suomella on kaksi joukkuetta EM-kisoissa ja yksi paikka Carcassonnen MM-kisoihin. EM-kisojen ykkösjoukkue on SM-kisat voittanut nelikko Stefan Engblom, Juha Linnanen, Tommy Ryytty ja Petri Savola. Toisena joukkueena ovat SM-kisojen kakkoseksi tulleet Michael ForsströmTeemu HämäläinenMarkus Nuopponen ja Teemu Paajanen. Carcassonnessa Suomea edustaa SM-kisat voittanut Petri Savola.

Maajoukkue etsii sponsoreita, jotka voisivat avustaa turnausten osallistumismaksuissa, Essenin messujen sisäänpääsymaksuissa, kisapaitojen hankkimisessa ja matkakuluissa. Vähintään 100 euron lahjoituksella saa nimen tai logon näkyviin maajoukkueen nettisivuille. Sivuilta löytyy myös lisätietoja käytännön seikoista.

EM-kisoissa pelataan seuraavia pelejä: Diamonds Club, Power Grid, Chicago Express ja Small World. Joukkueet ovat harjoitelleet ahkerasti ja Lautapeliseuran foorumilla on käyty kiivasta keskustelua pelien strategioista, joten turnaus otetaan ehdottoman vakavasti ja menestystä on oikeutettua odottaa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.