Kategoriat
Uutiset

Epäillyt ilmestyy saksaksi

Die Verdächtigen -pelin kansikuvan luonnos. Kuva: Tim Foley / Illustratorium
Die Verdächtigen -pelin kansikuvan luonnos. Kuva: Tim Foley / Illustratorium

Kimmo Sorsamon ja Competon Epäillyt ilmestyy saksalaisena laitoksena. Pelin kuvittaja Tim Foley esittelee nettisivuillaan saksankielisen Die Verdächtigen -pelin kuvitusta. Pelin idea ja tyyli on sama, mutta 1930-luvun Helsingin sijasta peli on siirretty 1930-luvun Dresdeniin. Pelilauta kuvaa Dresdeniä, epäiltyjen valikoimaa on muokattu ja korteissa ja nappuloissa esitellään Dresdenin nähtävyyksiä.

Tyylikkäältä näyttää ja tällainen uudelleentematisoiminen varmasti edistää myyntiä, paikallisväri on aina plussaa. Foley kertoo kuulleensa huhuja, että samalla kaavalla jatkettaisiin muillekin markkinoille.

Kuvia pelistä löytyy Foleyn Illustratorium-blogista: Die Verdächtigen.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Epäillyt ilmestyy saksaksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *