Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi-uutuus: Camel Cup

Lautapelit.fi julkaisee huhtikuussa hauskan koko perheen kamelirallin Camel Cupin, jossa pelaajat veikkaavat kamelien juoksukilpailun voittajaa.

Camel Cupin kansiLautapelit.fi:n yhteistyö Eggertspielen kanssa jatkuu myös 2014. Vuoden 2014 ensimmäinen julkistettu uutuuspeli on Steffen Bogenin suunnittelema Camel Cup. Alkuperäinen laitos on nimeltään Camel Up.

Tässä kamelikilpailussa kamelit juoksevat radalla kilpaa ja välillä jopa vallan päällekkäin. Toisten selässä loisiminen onkin hyvä tapa edetä. Pelin erikoisuutena on arvontavälineenä käytettävä pyramidi, jonka avulla heitetään noppia.

Pelaajia Camel Cupiin menee jopa kahdeksan. Pelaajilla ei ole omia kameleita, vaan pelaajat veikkaavat etappien ja koko kisan voittajaa ja parhaiten veikannut voittaa rahaa. Yksi erä tätä perhepeliä kestää noin 35–40 minuuttia.

Peli tulee myyntiin huhtikuussa ja hintaa pelillä on noin 35 euroa.

Nähkää kaikkien aikojen omituisimmat kameliajot joissa kisa menee aivan nurinniskoin kun kameleita pinotaan ja pyramidit kääntyvät ylösalaisin. Egyptin yläluokka kokoontuu autiomaahan vain yksi asia mielessään: tienata  veikkaamalla oikeaa kamelia etapin tai koko kisan voittoon. Tässä kisassa onni ei yksin riitä, vaan tärkeää on myös kisatilanteen lukeminen ja hyvä ajoitus. Siten  pystyt veikkaamaan oikeita kameleita ja viemään voiton!

Camel Cup. Kuva: Eggertspiele

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *