Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi:n joulukalenteri

Joulunodotusta voi vauhdittaa Lautapelit.fi:n joulukalenterilla. Kalenteri toimii siten, että joka päivä käyttöön tulee uusi alennuskoodi, jolla saa päivän tarjouksen. Nämä tarjoukset ovat voimassa tasan yhden päivän, joten niiden hyödyntäminen vaatii nopeaa toimintaa. Koodi on JKx, missä x on päivän numero. Tänään joulukuun 1. päivä koodi on siis JK1.

Syöttämällä koodin JK1 Lautapelit.fi:n etusivulla olevaan kampanjakoodi-ruutuun, ensimmäisen päivän tarjoukseksi paljastuu euron Penguin. Mainio tarjous, joten tämän joulukalenterin luukut kannattaa ehdottomasti käydä avaamassa päivittäin!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *