Kategoriat
Uutiset

Loppuvuoden 2009 Rio Grande -uutuudet

Rio Grande Gamesin Jay Tummelson on kertonut firmansa tulevista julkaisuista. Viime viikkoina on julkaistu muun muassa seuraavat pelit: Imperial 2030, Factory Manager, Power Grid: Brazil/Iberia, Havana, Assyria, Valdora, Strada Romana, Ystari Treasure Chest ja Tobago. Nämä ovat siis Yhdysvaltojen julkaisuja, jotka löytävät tiensä ajan mittaan myös Suomen kauppoihin.

Seuraavan kuukauden aikana on odotettavissa uudelleenjulkaisuja näistä: Race for the Galaxy, Race for the Galaxy: the Gathering Storm, Piratissimo, Space Alert, Galaxy Trucker, Galaxy Trucker Big Expansion, Dominion: Intrigue, Dominion: Seaside ja Bohnanza.

Uusista julkaisuista lähiaikoina ovat tulossa: Krysis, Alea Iacta Est, Alea Treasure Chest, Priests of Ra, Vasco da Gama, Cardcassonne ja Shipyard. Vasco da Gama ja Carcassonne Korttipeli löytyvät tosin jo suomeksi Lautapelit.fi:n valikoimista. Alkuvuoden 2010 puolelle menevät Macao, Egizia, Albion ja Race for the Galaxy: the Brink of War. Uudelleenjulkaisuina ovat tulossa Princes of Florence, Gulo Gulo, Viva Topo, Zooloretto, Aquaretto, Tichu, Felix, Fearsome Floors ja Caesar & Cleopatra.

Vuoden 2010 suunnitelmissa ovat myös The Heavens of Olympus, El Caballero, Lemons & Lemonade ja kaksi uutta Dominion-lisäosaa. Saapa nähdä, tulevatko lisäosat myös suomeksi.

RGG:n uusista julkaisuista uutisoi Boardgame News.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *