Kategoriat
Uutiset

Loppuvuoden 2009 Rio Grande -uutuudet

Rio Grande Gamesin Jay Tummelson on kertonut firmansa tulevista julkaisuista. Viime viikkoina on julkaistu muun muassa seuraavat pelit: Imperial 2030, Factory Manager, Power Grid: Brazil/Iberia, Havana, Assyria, Valdora, Strada Romana, Ystari Treasure Chest ja Tobago. Nämä ovat siis Yhdysvaltojen julkaisuja, jotka löytävät tiensä ajan mittaan myös Suomen kauppoihin.

Seuraavan kuukauden aikana on odotettavissa uudelleenjulkaisuja näistä: Race for the Galaxy, Race for the Galaxy: the Gathering Storm, Piratissimo, Space Alert, Galaxy Trucker, Galaxy Trucker Big Expansion, Dominion: Intrigue, Dominion: Seaside ja Bohnanza.

Uusista julkaisuista lähiaikoina ovat tulossa: Krysis, Alea Iacta Est, Alea Treasure Chest, Priests of Ra, Vasco da Gama, Cardcassonne ja Shipyard. Vasco da Gama ja Carcassonne Korttipeli löytyvät tosin jo suomeksi Lautapelit.fi:n valikoimista. Alkuvuoden 2010 puolelle menevät Macao, Egizia, Albion ja Race for the Galaxy: the Brink of War. Uudelleenjulkaisuina ovat tulossa Princes of Florence, Gulo Gulo, Viva Topo, Zooloretto, Aquaretto, Tichu, Felix, Fearsome Floors ja Caesar & Cleopatra.

Vuoden 2010 suunnitelmissa ovat myös The Heavens of Olympus, El Caballero, Lemons & Lemonade ja kaksi uutta Dominion-lisäosaa. Saapa nähdä, tulevatko lisäosat myös suomeksi.

RGG:n uusista julkaisuista uutisoi Boardgame News.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.